De boekhouder voor Rotterdam en omgeving

Je hebt een eigen bedrijf, daar stop je veel tijd in. In het weekend heb je na een week hard werken eindelijk tijd om met de kinderen weg te gaan. Maar helaas je moet nog voor boekhouder spelen, je hebt het alweer te lang uitgesteld, de administratie moet nodig worden bijgewerkt. Heb je er wel eens aan gedacht een echte boekhouder in te schakelen?

De boekhouder helpt met alles op een rijtje zetten
Je bent ondernemer en dat doe je graag. Je bent geen boekhouder. Toch is dit een verplicht onderdeel van het ondernemerschap. Je hebt daar eigenlijk geen zin in, en bovendien vind je het maar een ingewikkeld gebeuren. De boekhouder helpt je alles goed op een rijtje te zetten. Alle betalingen op tijd te doen, maar zorgt er ook voor dat als jij je geld niet krijgt er ook aan de bel wordt getrokken.

De boekhouder geeft je vrijheid terug
Ondernemer zijn is mooi maar ook hard werken. Na een lange week heb je dan ook het weekend meer dan verdiend. Al jaren heb je dat eigenlijk al niet echt gehad. Iedere week probeer je de boekhouding bij te houden tijdens de werkdagen, maar je komt er gewoon niet aan toe. De boekhouder zorgt dat het bijgehouden wordt en jij kan weer eens lekker ongestoord een weekendje op pad met vrienden.

De boekhouder help je bij de BTW aangiften
Elk kwartaal breekt het zweet je uit. De administratie bijhouden is tot daar aan toe, maar die BTW aangiften. Hoe zat het ook al weer? Wat betekende elk onderdeel? De boekhouder weet alles van de BTW aangiften, en die weet vast ook nog wel een leuk aftrekpostje hier een korting daar. Daar was je zonder de boekhouder waarschijnlijk nooit achter gekomen.

De boekhouder snapt ook alles van de inkomsten belasting
Dan denk je na de btw aangiften het ergste wel geweest is. Helaas de inkomsten belasting moet ook nog gedaan worden. Op welke korting heb je wel recht en hoeveel uur heb je ook alweer gewerkt dit jaar en wat valt er allemaal onder inkomsten? Vragen die de boekhouder zo voor je kan beantwoorden. Jij hoeft alleen de cijfers van het jaar door te geven aan de boekhouder en de boekhouder maakt de inkomsten belasting zo voor je in orde. De boekhouder zorgt ervoor dat je nooit te veel betaald.

Niet alleen boekhouder
Naast dat de boekhouder na een jaar waarschijnlijk je beste vriend is kun je er voor meer terecht dan alleen de boekhouding. Een verzekering nodig? Sluit hem af bij je boekhouder. Een vaste lasten check nodig? Vraag het je boekhouder. Je hoeft niet meer aan allemaal verschillende mensen jou bedrijfsgegevens prijs te geven. De boekhouder regelt ook deze zaken voor je.

De boekhouder is er ook voor zzp’ers
Je bent een zzp’er. Jij doet alles zelf. Een boekhouder die heb jij niet nodig, althans dat denk je. Als de boekhouder nu eens al die tijd die je met de administratie bezig bent overneemt. Moet je kijken hoeveel tijd er komt om nieuwe opdrachten te zoeken. Jij hoeft alleen nog even iedere maand de bonnetjes en gewerkte uren door te geven en de boekhouder doet de rest. Jij kunt weer naar hartenlust gaan ondernemen.

De boekhouder heeft ervaring
Jij wilt een boekhouder die weet wat hij doet, een boekhouder die de kneepjes van het vak kent. Jij wilt een boekhouder die nergens meer van opkijkt en niet snel verrast is. Een boekhouder met 15 jaar ervaring, een boekhouder die al zo’n 300 administraties heeft bijgehouden. Dat is de boekhouder die jij zoekt.

De boekhouder kent geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit
Als ondernemer ben je overdag hard aan het werk. Wat nu als je even met de boekhouder je administratie wilt bespreken. Moet je dan vrij nemen? Nee, De boekhouder is beschikbaar wanneer jij dat nodig heb.

De boekhouder zorgt voor zekerheid
De boekhouder zorgt er niet alleen voor dat de administratie in orde is en je niet voor verassingen komt te staan. De boekhouder zorgt ook voor een vaste lage maandprijs waardoor je altijd weet wat de kosten zijn en dus nooit voor verassingen komt te staan. Geloof je het niet? Neem dan hier een kijkje www.Tax010.nl

Leave a Reply: