Wij Tax 010 B.V.: Verhuisd naar een inspirerende locatie in de Spaanse Polder!

Rotterdam, 1 februari 2024 – Wij Tax 010 b.v., uw vertrouwde administratiekantoor in Rotterdam, is verhuisd naar een nieuwe, inspirerende locatie in de Spaanse Polder! We zijn nu te vinden in De Vlasfabriek aan de Overschieweg 10.

Groei en uitbreiding

De verhuizing is een gevolg van onze continue groei en uitbreiding van onze administratieve werkzaamheden. We waren op zoek naar een grotere locatie met een goede ligging voor onze ondernemers. De Vlasfabriek biedt ons de perfecte ruimte en faciliteiten om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

De voordelen van onze nieuwe locatie:

  • Centraal gelegen: De Vlasfabriek is gelegen in de Spaanse Polder, met een directe verbinding naar de A15 en A20. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor onze klanten in Rotterdam en omgeving.
  • Ruime parkeergelegenheid: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor onze klanten.
  • Inspirerende omgeving: De Vlasfabriek is een voormalige vlasfabriek die is omgebouwd tot een modern en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw. De unieke sfeer en historie van het gebouw maken het een prettige plek om te werken.

Wat we voor u kunnen betekenen:

Wij Tax 010 b.v. is een full-service administratiekantoor dat een breed scala aan diensten aanbiedt voor ondernemers, waaronder:

  • Boekhouding
  • Salarisadministratie
  • Belastingaangiften
  • Financiële advisering

We werken met een team van ervaren medewerkers die uw administratie vakkundig en efficiënt verzorgen. We nemen u graag de zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

De Vlasfabriek: Een stukje Rotterdamse geschiedenis

De Vlasfabriek is een voormalige vlasfabriek die in 1910 is gebouwd. De fabriek was in die tijd een van de grootste vlasfabrieken van Europa. In de jaren tachtig is de fabriek gesloten en heeft het gebouw jarenlang leeg gestaan. In 2015 is het gebouw gerenoveerd en omgebouwd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw.

De Vlasfabriek is een rijksmonument en heeft een unieke sfeer en historie. De oude fabrieksdetails zijn in het interieur bewaard gebleven, waardoor het gebouw een bijzondere uitstraling heeft.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in onze nieuwe locatie!

We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken via onze website of telefonisch via 06-23105512

Leave a Reply: