Blog

Read our latest update and news

Wij Tax 010 B.V.: Verhuisd naar een inspirerende locatie in de Spaanse Polder!

Rotterdam, 1 februari 2024 – Wij Tax 010 b.v., uw vertrouwde administratiekantoor in Rotterdam, is verhuisd naar een nieuwe, inspirerende locatie in de Spaanse Polder! We zijn nu te vinden in De Vlasfabriek aan de Overschieweg 10. Groei en uitbreiding De verhuizing is een gevolg van onze continue groei en uitbreiding van onze administratieve werkzaamheden. Read more »

Chatrobot artificial intelligence

Onze chatrobot is een krachtige tool die gebruikers in staat stelt om al hun boekhoudkundige vragen te stellen en meteen antwoord te krijgen. Bovendien wordt de chatrobot voortdurend geprogrammeerd met de nieuwste belastingfeiten, regelgeving, wetgeving en andere zaken met betrekking tot boekhouding. Onze chatrobot is speciaal ontworpen om ondernemers in staat te stellen snel en Read more »

Aangifte inkomstenbelasting 2024 voor ondernemers en zzp’ers: de ins en outs

Het is weer die tijd van het jaar: de aangifte inkomstenbelasting. Als boekhouder weten we dat dit voor ondernemers en zzp’ers een extra uitdaging kan zijn. Er zijn immers nogal wat regels en wetten waar u rekening mee moet houden. Om u te helpen, hebben we de ins en outs van de aangifte inkomstenbelasting 2024 Read more »

De veranderingen voor zzp’ers in 2024: Belastingwijzigingen, urencriterium en meer!

Ben je zzp’er? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de veranderingen die in 2024 ingaan. In deze blog bespreken we de belangrijkste updates, waaronder de verlaging van de zelfstandigenaftrek, de mkb-winstvrijstelling en de onbelaste reiskostenvergoeding. 1. Zelfstandigenaftrek omlaag De zelfstandigenaftrek daalt in 2024 van €5.030 naar €3.750. Dit betekent dat Read more »

Box 3 in 2027: Wat zijn de verwachtingen?

De toekomst van box 3 is al jarenlang een hot topic. Het huidige systeem, met de forfaitaire rendementen, is al geruime tijd omstreden. In 2021 oordeelde de Hoge Raad dat dit systeem onrechtmatig is. Dit heeft geleid tot een zoektocht naar een nieuw, eerlijker belastingstelsel voor vermogen in box 3. In 2023 presenteerde het kabinet Read more »

Contractregels voor zzp’ers en werknemers

Als zzp’er of werknemer is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de veranderingen in contractregels die het kabinet wil doorvoeren. Een aanvullend pakket met maatregelen is onlangs naar de Tweede Kamer gestuurd om de regels voor contracten met werknemers en zzp’ers aan te passen. In deze blog bespreken we de belangrijkste wijzigingen Read more »

Aangifte omzetbelasting 1e kwartaal 2023

waarom het belangrijk is om dit op tijd te doen. Het is weer tijd om de aangifte omzetbelasting voor het 1e kwartaal van 2023 te doen. Dit is een belangrijk moment voor ondernemers om hun omzetbelasting over de eerste drie maanden van het jaar te betalen en hun administratie op orde te houden. Het is Read more »

Boekhouder Rotterdam zuid

Boekhouder Rotterdam zuid, neem een kijkje op Tax010.nl voor professionele boekhoudkundige diensten. Ik ben gevestigd in Rotterdam en al meer dan 15 jaar lever ik boekhoudkundige diensten aan midden en klein bedrijven en ZZP’ers. Ik draag zorg voor een geweldige budgettering, balanceer accounts, hou logboeken bij en zorg dat alle administratieve hoofdpijn verdwijnt zodat jij Read more »

Boekhouder Rotterdam zzp

Boekhouder Rotterdam zzp focust op de groei van jouw bedrijf Veel ondernemers zijn huiverig om iemand in te huren voor boekhoudkundige diensten omdat zij denken dat dit onnodige kosten met zich meebrengt. En gecertificeerde boekhouder weten echter als geen ander om te gaan met transacties, houden jouw boeken accuraat bij en verzorgen de belastingaangiften tot Read more »

Administratiekantoor Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een goed administratiekantoor Rotterdam dan is Tax010 waarschijnlijk een goede keus voor je. Dit boekhouder bedrijf en administratiekantoor Rotterdam is een boekhouder Rotterdam en is dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding. Deze boekhouder Rotterdam heeft dan ook veel ervaring met de boekhouding van ZZP’ers. Dit administratiekantoor Read more »

[mwai_chatbot id="default"] Call Now Button